Zveza za tehnično kulturo Slovenije je v času krompirjevih počitnic za učence pripravila raziskovalni tabor, delavnice logike in delavnice stekla.

JESENSKA DELAVNICA LOGIKE LJUBLJANA
Delavnica je namenjena ljubiteljem logike, ki so stari od 9 do 12 let. Potekala bo na Fakulteti za elektrotehniko v Ljubljani od 2. do 4. novembra, od 9:00 do 16:00. Na njihovi spletni strani že sprejemajo prijave, kjer dobite tudi dodatne dodatne informacije.

JESENSKI RAZISKOVALNI TABOR TRENTA
Namenjen je najmlajšim raziskovalcem, ki jih zanima svet gozdnih rastlin in živali, želijo iskati živalske sledi, se družiti s čisto pravim lovcem, podati na soško pot in prisluhnili zgodbam iz življenja Trentarjev; od 1. do 4. novembra 2016, za raziskovalce stare od 9 do 12 let (oz. 3.-6. razred). Prijave že sprejemajo na spletni strani https://www.zotks.si/jesenski-raziskovalni-tabor-trenta-2016.

JESENSKA DELAVNICA STEKLA TRENTA
Delavnica bo potekala od 2. do 5. novembra 2016 in je namenjena mladim umetnikom, ki so stari od 8 do 12 let in jih zanima svet oblikovanja stekla, a se z njim še niso dobro spoznali. Na taboru boste spoznavali tehnike oblikovanja stekla ter oblikovali vsak svoj končni izdelek. Delo s steklom bo potekalo od 10.00 do 16.00, popoldne in zvečer pa bodo na sporedu športne oz. družabne igre ipd. Prijave in podroben program je na spletni strani: https://www.zotks.si/jesenske-delavnice-stekla-trenta-2016