Vabimo Vas na predavanje za starše z naslovom Sorojenci in odnosi med njimi, ki bo v ponedeljek, 18. novembra 2019, od 17.00 do 18.30 v prostorih Izobraževalnega centra Pika (Zemljemerska ulica 7, Ljubljana).

Predavanje je namenjeno staršem vseh otrok do 18 leta starosti – predšolskih in šolskih, tistih z značilnim razvojem in tudi tistih s posebnimi potrebami. V izobraževalnem centru Pika si želijo, da se na predavanje prijavijo starši in ne strokovnjaki. Udeležba je brezplačna. Predavanje bo imela Kaja Praprotnik, univ. dipl. psihologinja.

Elektronske prijave odprejo v torek, 5. novembra, ob 12.00. Prijave zbirajo izključno preko e-prijavnice, ki bo odprta od 12.00 ure naprej. Prijavite se s klikom na povezavo:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSctRP6rEkXfchHMY3v98HAT4e7nO8fTmSak4SXpafZ487DiBw/viewform?vc=0&c=0&w=1
Vse tisti, ki se boste prijavili, pričakujejo na predavanju (vodijo listo prisotnosti). Priporočajo, da se prijavite čim prej, ker je število mest omejeno. Vaša prijava je zabeležena, če dobite nekaj minut po prijavi na vpisan e-naslov, povratno sporočilo.

Informacije o predavanju so objavljene tudi na spletni strani: https://icpika.si/za-starse-seminarji-predavanja-delavnice/sorojenci-in-odnosi-med-njimi-predavanje-za-starse/

www.icpika.si