Spoštovani starši!

Kot že veste, bo šola od ponedeljka dalje zaprta, predvidoma do 27. 3. 2020. V primeru podaljšanja vas bomo pravočasno obvestili.

Ravnatelji območja Ljubljana Šiška trenutno usklajujemo način dela v prihodnjih dveh tednih. Trenutno imamo sprejet dogovor, da bo učno delo potekalo dalje tudi v tem času in sicer na daljavo. S tem se bomo izognili podaljšanju pouka v počitniški čas in dosegli ustrezno realizacijo pouka.

Trenutno iščemo načine najlažjega dela oz. poti izmenjave navodil in učnih gradiv z učenci. Trenutno ocenjujem, da je najlažja pot uporaba vaše elektronske pošte, saj vse ostale oblike zahtevajo bolj kompleksne rešitve in ustrezno znanje uporabnikov, ki ga ni moč pričakovati v tem trenutku od vseh. Danes se bo ob 14. uri sestal učiteljski zbor in kasneje delo uskladil v aktivih. Po uskladitvi vam bomo poslali tudi podrobnejša navodila. Učitelji se bodo posluževali tako pošiljanja pripravljenih gradiv kot navodil za uporabo spletnih gradiv in aplikacij. Svetujem da učenci, ki danes niso pri pouku, tekom dneva (do 19. ure) pridejo iskat šolske potrebščine, ki jih imajo še v šoli, saj jih bodo potrebovali za domače delo. V dopoldanskem času jih lahko individualno prevzamejo tudi v ponedeljek.

Glede vseh odločitev vas prosimo za razumevanje in da jih sprejmete. Potrudili se bomo, da bodo le te kar se da smiselne in enostavne, predvsem za vas in učence.

Franci Hočevar, ravnatelj