Tudi v šolskem letu 2017/2018 nadaljujemo s tabori za nadarjene učence. Tabore bomo pripravili v različnih krajih po Sloveniji in na Hrvaškem, v času jesenskih, zimskih, prvomajskih in poletnih počitnic.  Že v času jesenskih počitnic, od 28. do 31. oktobra 2017, pripravljamo dva tematska tabora v Poreču:

~ NOVINARSKI TABOR je namenjen učencem od 7. do 9. razreda, ki jih zanimajo mediji, kako izgleda časopisna redakcija, ter kakšno je novinarsko življenje.

~ LOGIKA je namenjena učencem od 5. do 7. razreda, ki so jim ljubše logične uganke, matematični izzivi in skrivnostne naloge.

Udeleženci lahko imajo udeležbo na taboru tudi subvencionirano, v skladu z regresno lestvico. Vse informacije o taborih, cenah ter prijavnice so objavljene tudi na naši spletni strani.

Dnevi na taborih bodo kreativni in ustvarjalni, seveda bo v ospredju tema izbranega tabora. Dodatno pa bomo dneve popestrili z različnimi aktivnostmi na prostem (morje, sprehodi, izleti). Več pa na spletni strani ZPM Maribor. Zagotovljen je tudi prevoz (vstopne postaje bodo znane po prijavah, sicer pa v vseh večjih mestih ob avtocesti Maribor – Koper).

Za vse informacije smo vam in staršem na voljo na ZPM Maribor na tel. št. 02 229-69-15 (Urša Žiger) ali po e-mailu: ursa@zpm-mb.si.

Prijave zbiramo do zapolnitve prostih mest.

 

S prijaznimi pozdravi,

Urša Žiger

Koordinatorica Omogočimo sanje!

Zveza prijateljev mladine Maribor

Razlagova ulica 16, 2000 Maribor
Tel.: 02/2296915, Fax: 02/2296920

www.zpm-mb.si
ursa@zpm-mb.si